TOR RØGENES

DJ

Artistnavn: Dj Tor
Sjanger: afro-latin dj, alle typer salsa, bachata, kizomba, merengue, cha cha cha, også reggaeton
Sted: Stavanger

tor.rogenes@lyse.net   |   +47 930 91 810  |  Facebook

Bakgrunn
Begynte å danse salsa i 2004 og utviklet etterhvert stor sans for musikken jeg danset til. Det som motiverte meg til å begynne som dj rundt 2010, var å dele den musikken jeg selv likte med andre. Jeg søker etter dansbare sanger med melodi og energi nok til å få folk ut på dansegolvet. Jeg spiller gjerne både gammel mambo/salsa, salsa dura og cubansk salsa, gjerne på samme kveld.

Favoritter
Blant mine favoritter er Cal Tjader, Celia Cruz, Tito Puente, Javier Vazquez (Y Su Salsa), Eddie Palmieri, La Excelencia, Son De Tikizia, The Spanish Harlem Orchestra, Victor Manuelle, Manolito Simonet Y Su Trabuco, El Zorro, Havana D’Primera, Donaldo Flores, Tirso Duarte, Mayito Rivera, Baby Lores

Erfaring
Jeg spiller mest i Stavanger-regionen, inntil nå for STIL-Dans. For Salsanor spilte jeg på Calle Latina i Oslo mai/juni 2014 og også på Ruedakongressen i Stavanger september s.å., dessuten på flere lokale evenementer arrangert av Salsanor og andre. Dessuten reiser jeg jevnlig til Haugesund for å spille sammen med Dj Guachi Guaro. Framover blir jeg fast dj for Stage Dance Academy i Stavanger.