TONJE LIEBERG

Dans: Flamenco
Sted: Oslo

 

info@flamencodans.no   |  +47 415 22 946

black house, home, house icon  Flamencodans.no

facebook, social, social media icon  Facebook

 

Profesjonelt utøvende flamencodanser.
Lang erfaring med organisering av kunstneriske eventer. Master i kunsthistorie. Startet sin kunstneriske karriere i 2005 da hun turnerte som danser i Asunción Demartos´s produksjon «Ella». Har opptrådt på tv, ulike kulturhus og på flere festivaler i Norge.

 

Nyeste prosjekter
2013 – 2014: Flamenco de la Frontera, internasjonalt samarbeid med spanske flamencoartister på topp nivå fra Jerez de la Frontera i Andalucia: Agustin de la Fuente, Fernando Jimenez og Agustin Mancheno.  Gruppen inkluderer også den ecuadorianske Oslo-baserte perkusjonisten Tito Guevara og de siste to årene har samarbeidet resultert i to turneer , med opptredener bl.a. i Oslo, Trondheim og Lillehammer, samt workshops i flamencosang, gitar og flamencodans.
2014: Eima Eima – Masterclass og opptreden på internasjonal dansefestival i Balvi, Latvia.
2011-2013: Flamenco con Arabe. Opptredener på Cafeteatret, Mogador, Oslo Flamencoklubb, Peña Flamenca Noruega, Nomaden.

Mer om Tonje
Tonje Lieberg har sitt eget flamencostudio i Toftes gate 69 i Oslo, og holder regelmessig kurs og workshops for alle nivåer, samt gir privattimer. Hun har vært hyret inn som instrukør i flamencodans for barn under Melafestivalen (2008) og i Prosjektet «Inn i Rytmikken» i Drammen  kommune (2008&2009), samt gitt workshops for ulike organisasjoner i inn- og utland, deriblant Røde Kors og Flamenco Trondheim.

Tdligere styremedlem i PAO (Performance Art Oslo), Samspill International Music Network og kunstnerisk leder i Oslo Flamencoklubb.